Latest news

Izvēlne

Vasaras sezonai sākoties VAS "Latvijas dzelzceļš" piedāvā nomāt telpas trīs staciju ēkās Jūrmalā - Bulduros, Majoros un Slokā

Daudzus gadu desmitus dzelzceļa stacijas kalpojušas ne tikai kā pasažieru uzņemšanas vai izkāpšanas vietas, tām bijusi arī būtiska loma iedzīvotāju sociālajā dzīvē - tās kalpojušas par satikšanās punktu.

Pēdējo gadu laikā pārvietošanās ar vilcienu Latvijā ir kļuvusi arvien populārāka - par to liecina ik gadu pieaugošais pa dzelzceļu pārvadāto pasažieru skaits. Stacijās un pieturas punktos palielinās cilvēku apgrozība, un tā ir iespēja gan attīstīt savu uzņēmējdarbību, gan pamazām atjaunot arī staciju sociālo lomu.

Tuvojoties vasaras sezonai, kuras laikā Jūrmala vienmēr piedzīvo īpašu cilvēku pieplūdumu, VAS "Latvijas dzelzceļš" piedāvā nomāt šobrīd brīvās telpas Bulduru, Majoru un Slokas staciju ēkās komercdarbības attīstīšanai, dodot iespēju uzņēmējiem tajās veidot kafejnīcas, saldējumnīcas, svaigo sulu bārus vai dažādu sabiedrisko pakalpojumu sniegšanas vietas.

Aicinām esošos un topošos uzņēmējus izmantot VAS "Latvijas dzelzceļš" piedāvājumu un kopīgi atjaunot stacijas kā satikšanās vietas!

Iznomājamo telpu saraksts.