Latest news

Izvēlne

Ģimenei draudzīga komersanta apbalvojumu šogad saņem trīs LDz koncerna uzņēmumi

Labklājības ministrijas apbalvojumu "Ģimenei draudzīgs komersants" šogad saņēmuši jau trīs koncerna "Latvijas dzelzceļš" uzņēmumi - atkārtoti šis apliecinājums ticis VAS "Latvijas dzelzceļš" un SIA "LDz Cargo", savukārt pirmo reizi apbalvojumus pasniegts uzņēmumam "SIA "LDZ ritošā sastāva serviss".

Apbalvojumi pasniegti Korporatīvās ilgtspējas un atbildības institūta rīkotajā Atbildīga biznesa nedēļā., kuras vadmotīvs šogad ir darbinieku labklājība darba vietā.

Ģimenei draudzīga komersanta statusu piešķir uz turpmāko gadu un ik gadu uzņēmumi tiek izvērtēti no jauna. Ģimenei draudzīga komersanta statusu piešķir uzņēmumiem, kas īsteno ģimenei draudzīgu politiku gan savā komercsabiedrībā, kas plašākas sabiedrības kontekstā, piemēram, sniedzot pakalpojumus, nodrošinot atbilstošu vidi.

Atbildīga biznesa nedēļā var iesaistīties jebkura organizācija un uzņēmums, kas ir ieinteresēts dalīties ar savu pieredzi, zināšanām vai paveiktajiem labajiem darbiem un reizē veicināt atbildīgas uzņēmējdarbības attīstību vietējā kopienā.